loader image

Recente projecten

Ik heb in de afgelopen schooljaren verschillende projecten voor mijn studie afgerond. Hieronder kunt u een kijkje nemen naar de verschillende voltooide opdrachten.

Brandbook – Tommy Hilfiger

Voor Visuele Communicatie 1 heb ik een merkboek gemaakt over Tommy Hilfiger. Hierin staan onder andere de kernwaardes, Historie en collecties van het merk beschreven.

Eindcijfer: 9,1

Website HTML & CSS  Pink Ribbon

De opdracht voor het vak Webdevelopment 1 was het ontwerpen en volledig coderen (HTML & CSS) van een website voor een goed doel naar keuze. Ik heb Pink Ribbon hiervoor uitgekozen omdat ik waarde hecht aan hun doel, onderzoek naar borstkanker. 

Eindcijfer: 9,0

Infographic – Wintersport in Sölden

Bij Visuele Communicatie 2 was het de opdracht om een infographic te designen. Hiervoor heb ik wintersport in Sölden als hoofd onderwerp genomen. Ik ga als sinds jongs af aan op wintersport hierdoor ik dit onderwerp gekozen en ben ik met vol enthousiasme aan de infographic begonnen.

Eindcijfer: 9,0

KNUFF – Voor lieve slaapjes

Voor het behalen van mijn propedeuse hebben we een assessment gekregen waarbij ik een geheel product opgezet heb. Alle stappen hieromheen, zoals de doelgroep, het marktonderzoek, het marketingplan en de visualisaties, staan in het beroepsproduct beschreven. 

Het product dat ik opgezet heb is een slaaptrainer in de vorm van een knuffel. Met als doel een goede nachtrust voor kind en ouder.

Eindcijfer: 7,3

Adobe XD – Clickable prototype app

Voor het vak Visuele Communicatie 3 was het de opdracht om door middel van het programma Adobe XD een clickable prototype te maken van een app naar keuze. 

Ik heb een aan de hand van de opdracht een app gemaakt die als webshop zou kunnen dienen voor KNUFF. In deze app zitten veel experimentaties met effecten verwerkt om mijn skills met Adobe XD duidelijk weer te geven. 

Eindcijfer: 10,0

Adviesrapport – The Tailors

Bij Strategic Consulting ben ik aan de hand van een probleemstelling een adviesplan gaan opzetten voor The Tailors. Dit is een organisatie van 8 bedrijven uit Tilburg die zich bevinden binnen het creatieve, innoverende werkveld van de stad Tilburg. 

In dit project ben ik gaan onderzoeken op welke manier The Tailors de toekomstige werknemer duidelijk kunnen maken dat Tilburg DÈ stad van creatieve innovatie is. 

Eindcijfer: 9,0

Eigen webwinkel- Fimme The Label

Voor het vak Digital Business heb ik samen met twee klasgenoten een online sieraden winkel opgezet. Door een samenwerking met Jong Ondernemen hebben wij alles kunnen leren over hoe je vanaf 0 een bedrijf opstart. 

In dit project hebben we vooral meer inzichten over inkopen, sales en online advertising gekregen. Dit project heeft een half jaar geduurd waarin we na drie maanden konden beginnen met de verkoop. De laatste die maanden is er een goede omzet gedraaid, hierna hebben we besloten om te stoppen met de webshop.

Eindcijfer: 7,9